Login
You must log in to order a Bagtag

Aviaattorit Bagtag

What is bagtag?

A BagTag is a physical label on your bag. If you are competing with other players who have the same kind of tag, then after the competition, exchange your BagTags according to the results. If you got a better score than the other player, and your BagTag number is greater, then you exchange your BagTags with that player. After making the exchange with the other player, please log in to Metrix and set your new number. This will help others get a good overview of the current situation.

Register your number You can order a Bagtag


Rules:

Lue lisää seuran kotisivuilta: aviaattorit.fi/toiminta/bagtag-2017/

Aviaattorien BagTag on vain seuran jäsenille tarkoitettu, leikkimielinen kisa! Tavoitteena saada itselleen mahdollisimman pieni numero. #1 on seuran kunkku! Haasta siis seurakaveri ja voita häneltä pienempi tagi!

Seuran viikkokisoissa bagtag haasteet ovat aina automaattisesti voimassa ryhmän sisällä. Järjestys ratkaistaan aina heti kierroksen jälkeen. Ei edes tarvi etukäteen sopimista! Tämän lisäksi voi ennen kierrosta sopia haasteista muiden pelaajien kesken, etenkin jos omassa ryhmässä ei ole muita Aviaattoreita. Näissä tapauksissa ryhmän sisäinen järjestys ratkaistaan ensin ja sen jälkeen muut haasteet.

Muut haasteet ovat itse sovittavissa. Ja haasteen voi ottaa ihan mistä vaan, ei tarvitse olla täydellinen kierros, vaan vaikka pituusheittokilpailu, jos molemmat siihen suostuvat. Myös tasoitetut haasteet OK, jos etukäteen sovittu. Vain mielikuvitus on rajana. Kaikkiin haasteisiin ei ole pakko suostua, mutta kisoissa saman ryhmän haasteet on tästä poikkeus.